Week 46-47 2012

Na een periode in India te hebben doorgebracht nu weer terug in Nederland. Het was een moeilijke maar leerzame periode waarbij ik veel duidelijkheid heb gekregen over de door mij te volgen weg. Nu ik in India klaar ben met de voorbereidingen is het nu tijd om de verkopen te stimuleren en de wereld, met name Nederland en Europa, kennis te laten maken met The Soul of India. Tijd om te laten zien waar we voor staan. De projecten die we willen ondersteunen, het promoten van Indiase kunstnijverheid en unieke kunstobjecten en de mogelijkheid voor afnemers om iets op maat te laten produceren. Daarnaast zullen ook Fair Trade gedachten bij de producenten onder de aandacht worden gebracht.

Blauwe Ganesha. Moderne kunst uit india. Afm 91 x 91 cm, Acrylverf op canvas.

The Soul of India heeft een betrouwbaar netwerk aan producenten in India die klaar staan om ieders wensen te kunnen vervullen. Ik wil iedereen die producten uit India wil aankopen, hiertoe in staat stellen. Van consument to groothandel. Kopen met een goed gevoel. Aan ons de taak om in samenwerking met mijn team in India zoveel mogelijk unieke en kwalitatief hoogwaardige producten op de site te plaatsen.  Aangezien er een constante toevoer is van nieuwe producten blijft het interessant om de site te blijven bezoeken en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Ik wil met deze vernieuwde opzet de Indiase kunst en kunstnijverheid onder de aandacht te brengen. Ter ondersteuning van de werkgelegenheid voor deze groep bijzondere mensen en behoud van hun talenten. Hopende dat er steeds meer jonge mensen bij betrokken raken zodat dit belangrijk stukje cultuur niet verloren zal gaan.

Lichthouders. Gemaakt van brass. Een legering van meerdere metalen. Zeer exclusief.

Om een bredere afzetmarkt te kunnen bereiken zal ik het Indiase vakmanschap proberen te gebruiken bij meer commerciele producten door aan westerse producten een Indiaas tintje toe te voegen. Producten een toegevoegde waarde te geven waardoor meer mensen zich aangetrokken voelen om producten online bij The Soul of India te kopen.  Hiermee kunnen we zorgen voor meer werkgelegenheid in India en zal het helpen om de naamsbekendheid van
The Soul of India te vergroten.

Mijn blog zal dus niet meer alleen bestaan uit mijn persoonlijke belevenissen over de ontwikkelingen van The Soul of India, maar ook met het promoten van nieuwe producten die we willen aanbieden vanuit India. Ik vraag jullie om deze facebookpagina te blijven promoten bij eigen vrienden zodat steeds meer mensen op de hoogte zijn van het bestaan van The Soul of India. Hoe meer volgers, des te groter is de kans dat de te bereiken doelstellingen te realiseren zijn. Ik hou jullie weer op de hoogte….

Handgemaakt bedsprei met stiksel design.

PS. Mochten er mensen zijn die ervaring hebben met e-commerce marketing en publiciteit. Neem dan even contact met me op. Alle hulp is welkom!

No Comments

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.